DOMÁCÍ SALÁM a KLOBÁSY / závozy 23.12. a 30.12. jsou zrušeny, další závoz do Prahy 6.1.2025 / Přejeme dobrý dok 2025
Toskánský polotvrdý sýr zrající v bochníku
Detailní popis produktu
Přírodní polotvrdý sýr zrající v chladu. Může se konzumovat v čerstvé variantě po cca 1 měsíčním zrání nebo starší po 3 měsíčním zrání. My k jeho výrobě používáme plnotučné mléko našich kraviček plemene Jersey. Necháváme ho prozrát do 3 měsíční kvality, proto jeho konzistence je na rozhraní polotvrdého a tvrdého sýra. Barva je žlutá, chuť smetanová až jemně navinulá.
Skladujte při teplotě 2-8°C
Složení: nestandardizované kravské mléko krav plemene Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, jedlá sůl
Obsah sušiny 67,72%, obsah tuku v sušině 50,11%, obsah tuku: 34,94%
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář